Kundaliniyoga basic – samtidigt som barnyoga

Tid: Måndagar kl 18:00-19:00
Datum: 12/9, 26/9, 10/10 24/10 och 7/11 (5 ggr)
Plats: Götaforsliden 15, Mölndal
Investering, hel kurs: 750 kr per person
Drop-in: 200 kr per person och tillfälle
Lärare: Anna Malcus

Boka din plats här!

I samarbete med yogaläraren Evelina Lindahl på YogaLiten så erbjuder vi även en klass för barn, från 6 år, på entréplan samma tid. Läs mer på YogaLiten. Om du väljer att boka både barnyogan och denna vuxenyogakurs, så får du 10% rabatt på båda kurserna.

Vill du landa en stund, mjukt öka kroppens flexibilitet och samtidigt träna upp din närvaro så är du hjärtligt välkommen på denna yogakurs där vi ses en timme, varannan vecka. Vi gör grundläggande yogapass och meditationer, som passar både nybörjaren och den mer erfarna.

Yogamattor finns på plats. Vi yogar barfota i mjuka kläder.

Klassen genomsyras av acceptans, respekt och öppenhet – gentemot oss själva och varandra.

Välkommen!

Med reservation för ändringar.


anna_malcus_portrattYogalärare Anna Malcus har utövat kundaliniyoga i 12 år och undervisat i 6 år. Med en gedigen yoga-, och meditations-utbildning på nästan 500 timmar samt egen daglig praktik har hon stor erfarenhet av yogans påverkan på vår kropp och på vårt sinne. Med en lång utbrändhet bakom sig har hon också en förståelse för vilka svårigheter man ställs inför när energin är slut.

www.medvetenyoga.se