Malin och Lilla Götafors i Husesyn med Ulla Skoog

Malin Leijonberg är designer och eventmakare och driver företaget Lilla Götafors i en gammal industribyggnad i Mölndals Kvarnby. När hon ville få lokalen godkänd för större sällskap fick hon reda på att ventilationen i huset inte dög. Hon blev rekommenderad att installera en bullrande ventilationsanläggning för flera hundra tusen kronor. Efter lite efterforskningar hittade hon dock en betydligt enklare och mycket tystare lösning för en bråkdel av priset. Ulla Skoog och bebyggelseantikvarien Stephan Fickler besöker henne för ett samtal om varför tillgången till ren luft ofta måste ske till priset av en förstörd ljudmiljö.
Producent är Urban Björstadius.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *