Fåtal tider kvar under 2018. E-maila för mer information och förfrågan.

Vid bröllop och större arrangemang hyr du lokalen 3 dagar så förberedelser och efterarbete hinns med

Detta innebär att vi är klara med möblering och dukning dagen innan så du hinner ordna bordsplacering, extra dekoration, blommor och förbereda för tal/framträdanden, underhållning, mm.

Priser och upplägg för bröllop

När vi hyr ut vår lokal till bröllop gör vi det fredag-söndag.

Vi är alltid noggranna med att ni skall få en alldeles glimrande dag och kan efter många års samlande av erfarenhet och pinaler erbjuda ett unikt koncept som speglar både er som brudpar och de gamla anor vår lokal är ett eko av. Sedan 1996 har Malin Leijonberg arbetat med styling av fester utställningar miljöer och lokaler och har de senare åren synts mycket i så väl böcker som tidningar, under hennes ledning arbetar vi fram ett bröllop som passar just er.

När ni väljer ert bröllop hos oss ingår två-tre tillfälle konsultation (ca 1 tim vardera) inför er stora dag för att vi skall få en bild av er och vad ni gillar. Utefter detta dekorerar och iordningställer vi sedan lokalen.

Priserna hos oss bygger på en fast och en rörlig kostnad.

Fast kostnad: Lokal tre dagar

I våra lokaler får du tillgång till musiksystem, trådlösa mickar, headset, disco kula, projektor på nedervåning samt övervåning ,projektordukar, bärbar förstärkare med mick, kyl frys, ljusslingor i taket,kaffekokare micro samt två diskmaskiner, toaletterna är laddade med toalettpapper, tvål, tuggummi och annat nödvändigt. Vi står för städning och bortforsling av sopor och glas dagen efter er fest. Ni har tillgång till lokalen från kl 14 på fredagen till kl 14 på söndagen.

Ni spelar musik så länge ni vill på kvällen, förutsatt att fönster upp mot samhället stängs senast kl 22, då ni kan öppna alla fönster mot forsen istället.

Pris lokal tre dagar: 35.000kr

Rörlig kostnad: Kuvertpris (iordningställande, dekoration) och personal

I denna kostnad ingår ljus, växter, blommor, servetter, porslin, glas, bestick samt diskning av detta för tre trerätters middag , kaffeporslin, fördrinksglas,en uppsättning drinkglas i baren, kaffe/te, vaser, ljusstakar, lyktor, dukar, servetter, bord, uppläggningsfat, skålar, kakfat, stolar, etc. Vi iordningställer övervåning samt nedervåning för att på bästa sätt fånga era bröllopsönskningar och leverera det där lilla extra.

Hos oss har du möjlighet att ta del av vårt unika och exklusivt utvalda vintage porslin, och vår stora samling av udda roliga läckra och vackra glas och bestick, samt virkade spetsar, våra mässingsljusstakar i olika höjder och former eller vårt vita klassiska porslin, glasljusstakar, ljusburkar, mjölkflaskor, syltburkar till blommor, silver kandelabrar osv.

Här finns många stilar att välja på och vi hjälper er gärna att kombinera på bästa sätt så att det passar just er känsla.

Kuvertpris: från 300kr/person

För att kvällen skall löpa smidigt är vår rekommendation att ha minst en personal från oss, som ju känner stället och kan hantera logistiken på ett bra sätt, en sk värdinna. Räkna med att den personen behöver vara på plats från det gästerna kommer tills ni bryter borden för dans.

Personal: 350kr/tim

Väl mött med tankar och funderingar  // Malin & Co

Vill du ha hjälp med catering, fotograf, filmning, DJ, projektledning / bröllopskoordinator eller serveringspersonal hör av dig till oss.