Bakom Lilla Götafors hittar du flera års erfarenhet av att driva butiken Prickig Katt, centralt beläget i Göteborg, och har sedan 1996 varit vår födkrok och passion

Vi har genom åren skapat arrangemang tillsammans med kunder och museer näringsliv och kommuner och har i egenskap av kreatörer återfunnits inom så väl inredning som i tidnings reportage och utställningar.

Malim Leijonberg och Simon Sjölund har under sina år som egenföretagare knutit kontakter inom diverse olika branscher och skapar nu drömmen om hur en verksamhet skall byggas upp och hållas igång. Det här är en fabrik fylld av önskningar tankar, ideer och känsla.
Här skapar vi arrangemang fyllda av kundens önskemål, vi skapar och erbjuder utbildningar, bröllop, födelsedagsfester, styrelsemöten, företagsevent, mässor, utställningar, föredrag, yoga, hälsoworkshops, mediumutbildningar och helt enkelt det mesta av det bästa!

Lilla Götafors skapar möten mellan människor och företag, företag är människor och människor gör företag. I Lilla Götafors skapar vi möjligheter och drömmar och förverkligar drömmar och möjliggör skapande. Lilla Götafors är något vi drömt och tänkt oss fram till under många år och som nu äntligen börjar ta en fysisk gestalt och form i hur det kan tänkas bli.

Det känns som om vi är på väg… på god väg att få till den där drömbilden av hur ett företag kan vara och verka.
Välkommen till oss – vi ser fram emot att samarbeta med er!

Allt gott//

Malin Leijonberg
0735-12 13 00 | malin@lillagotafors.se

föredragshållare, inspiratör, konstnär, affärsutvecklare, designer, stylist och författare