Ska ditt företag hålla internutbildning eller är du själv utbildare?

Då passar Lilla Götafors utmärkt. Det finns projektor, duk, mikrofon, ljudanläggning, blädderblock och behövs annat så hjälper vi till med det.

På entreeplan finns plats för 150 personer i biosittning och tillgång till en stor scen.

Ovanvåningen passar även den till föreläsningar och är dessutom utmärkt för samtal, workshop och gruppövningar, mm.

Är det fler medarbetare som behöver tillgång till utbildningen eller om ni har kunder som ni vill erbjuda eller sälja utbildningen till så kan vi hjälpa till med att lägga upp den på vår webbaserade utbildningsplattform.

För att friska upp hjärnan och få mer energi varför inte ta en promenad eller joggingtur runt Stensjön och förbi Gunnebo slott, beachvolleyboll eller kanske yoga.
Vill du så ordnar vi kaffe, bulle, frukt, lunch, eftermiddagsfika mm. Antingen kör ni hela utbildningen själva eller så hjälper vi till med inspirerande kunniga föreläsare och utbildare inom många områden.

Jobbar du med utbildning eller håller i kurser?

Är du utbildare, håller i kurser, seminarier och föreläsningar eller workshop så hjälper vi gärna till med marknadsföring via vårt nätverk, biljettförsäljning på plats eller vår webbsida, övernattning och catering.

Vi har även en egen webb- och medieverksamhet för inspelning av tex föreläsningar och som hjälper dig med utformning av din utbildning så att den kan läggas upp på vår nätbaserade utbildningsplattform.